Bahçeyaka’ya yama asfalt

Anasayfa» Haberler» Bahçeyaka’ya yama asfalt
Oluşturulma Tarihi: 27.09.2024

Döşemealtı Belediyesi, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bahçeyaka Mahallesi'nde yama asfalt çalışması yapıldı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nin yol açma ve asfalt çalışmaları ilçenin farklı mahallelerinde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeyaka Mahallesi Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesini kesen 38. Sokakta bakım-onarım ve yama asfalt çalışması yaptı. Belediye Meclis üyeleri Ramazan Altun ve Mustafa Kaya bakım-onarım ve yama asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Belediye ekiplerine işlerinde kolaylıklar dileyen Belediye Meclis Üyeleri Altun ve Kaya, Döşemealtı'nın yaşam kalitesini artırmak için ilçe genelinde bakım-onarım, yol açma, dolgu ve asfalt yama çalışmalarının sürdürüleceğini söyledi. Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal ve ekibine teşekkür etti.