Başkan Menderes Dal Kevşirler Kum Ocağında incelemelerde bulundu

Anasayfa» Haberler» Başkan Menderes Dal Kevşirler Kum Ocağında incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: 28.08.2024

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Kevşirler Kum Ocağında incelemelerde bulunarak personelle bir araya geldi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi Başkanı Menderes Dal, belediyeye bağlı Kevşirler Kum Ocağını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Menderes Dal'a Başkan Yardımcısı Ömer Kıvrak, Fen İşleri Müdürü Elif Figen Yurtseven, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Çaksen, Mehmet Özkaya ve Onur Çot eşlik etti.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Kevşirler Kum Ocağında çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Menderes Dal, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelerek personele çalışmaları nedeniyle teşekkür etti, işlerinde kolaylıklar diledi.