Başkan Menderes Dal muhtarları dinledi

Anasayfa» Haberler» Başkan Menderes Dal muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: 2.08.2024
Görüntülenme Sayısı: 265

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 4 aylık sürede yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Menderes Dal, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde muhtarlarla yaptıkları işbirliğinin önemini vurguladı. Başkan Menderes Dal, muhtarların öneri ve taleplerini not aldı. Muhtarlar, yaptığı çalışmalar ve bu toplantıyı düzenleyerek kendilerini dinlediği için Başkan Dal'a teşekkür etti.

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Döşemealtı Belediyesi'nde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcıları Ali Özkayacan, Ömer Kıvrak ve Hakan Bilgi, belediye meclis üyeleri, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun ile muhtarlar katıldı.

KURUMSAL YAPI VE MALİ DİSİPLİN

Yönetim anlayışında her zaman muhtarları önemsediğini ifade ederek sözlerine başlayan Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 4 aylık sürede yaptıkları hizmetleri anlattı. Bir yandan mali disiplini sağlamaya ve kurumsal yapıyı oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Menderes Dal, bir yandan da altyapıdan spora, eğitimden sosyal hizmetlere önemli adımlar atmaya başladıklarını ifade etti.

‘BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR'

Muhtarlarla işbirliğinin önemine de işaret eden Başkan Menderes Dal, “Bizim yönetim anlayışımızda danışmak, tartışmak var. Bir çalışmayı hayata geçirmeden önce danışmamız ve istişare etmemiz gerekir. Kamusal yararı gözetecek, halkı esas alacak işleri birlikte yapmalıyız. Çünkü amacımız halka hizmet. Halk olduğu için bizler varız. Hepimiz halkımız için çalışıyoruz ve bu anlayışla çalışmalıyız. Bundan sonra belirli periyotlarla bu toplantıları geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Birlikte yapacağımız çok iş var” diye konuştu.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarların öneri ve taleplerini de dinleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, bu öneri ve talepleri tek tek not aldı. Başkan Dal, iletilen öneri ve taleplerin zaman içerisinde karşılanacağını söyledi. Muhtarların dile getirdiği her konunun titizlikle değerlendirildiğini, belediyenin imkanları ölçüsünde her mahalleye hizmet sunma konusunda bir yaklaşım ortaya koyduklarını belirten Başkan Menderes Dal, mahallelerin gelişimi ve halkın refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Muhtarlar da bu toplantıyı düzenleyerek kendilerini dinlediği ve yaptığı çalışmalar için Başkan Menderes Dal'a teşekkür etti.