Başkan Dal, Devlet Hastanesi çevresindeki yol çalışmalarını inceledi

Anasayfa» Haberler» Başkan Dal, Devlet Hastanesi çevresindeki yol çalışmalarını inceledi
Oluşturulma Tarihi: 10.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 237

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, önümüzdeki günlerde açılması planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi çevresinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Çıplaklı Mahallesi'nde inşa edilen ve önümüzdeki günlerde açılışı planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin çevresindeki yolların açılması ve serme işlemlerini teknik ekiple birlikte çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulundu.

DÖŞEMEALTI VE BÜYÜKŞEHİR ORTAK ÇALIŞIYOR

Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin çevresindeki yol açma, serme işlemi ve asfalt çalışmaları Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ortaklaşa yürütülüyor. Hastane binasının etrafındaki yollar açılırken yağmur suyunun bertaraf edilmesi için de hastane binasının etrafına Antalya Büyükşehir Beldiyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından 3 ayrı noktaya sondaj açıldı. Altyapı çalışmalarının ardından 1,5 kilometre uzunluğundaki yola sıcak asfalt dökülecek.

ÇALIŞMALARI TEKNİK EKİPLE BİRLİKTE İNCELEDİ

Yol açma, serme ve sondaj çalışmalarını Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kıvrak, meclis üyeleri ve teknik ekiple birlikte yerinde inceleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sondaj ve serme çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarının başlayacağını kaydeden Başkan Menderes Dal, şunları söyledi:

'DÖŞEMEALTIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK'

"Devlet Hastanemizin açılışı yakında yapılacak. Hastane binamızın etrafındaki yolların altyapısını ve asfalt çalışmasını Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapıyoruz. Yaklaşık 14 bin metrekarelik alanın altyapısını hazırlıyoruz Altyapı çalışması biter bitmez yaklaşık 1,5 kilometrelik yola sıcak asfalt dökeceğiz. Hastanemizin açılışında emeği geçenler başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e, işçisinden mühendisine, belediye başkan yardımcılarımızdan meclis üyelerimize kadar herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz açılmadan önce binamızın çevresini ve altyapısını daha iyi hale getirmeyi hedefliyoruz. Açılış töreni olacağı için asfalt önceliğini bu noktaya verdik. Daha sonra ilçemizde altyapısı tamamlanan noktalarda da gerekli çalışmaları yapacağız. Döşemealtımız hak ettiği hizmetlerin en iyisini süreç içerisinde alacaktır. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın."