Başpehlivanımızı son yolculuğuna uğurladık

Anasayfa» Haberler» Başpehlivanımızı son yolculuğuna uğurladık
Oluşturulma Tarihi: 1.10.2024

Geçirdiği kalp krizi sonucunda 42 yaşında hayatını kaybeden Döşemealtı Belediyesi'nin güreşçisi başpehlivan Ali Altun binlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Döşemealtı Belediyesi sporcusu başpehlivan Ali Altun, Konyaaltı ilçesinde dün antrenman yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucunda 42 yaşında hayatını kaybetti. Başpehlivan Altun'un cenazesi bugün Yeniköy Mezarlığına getirildi.
BİNLER UĞURLADI
Cenaze törenine Ali Altun'un ailesi, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, siyasi parti temsilcileri, sevenleri, güreşçi arkadaşları ve binlerce kişi katıldı. Ali Altun'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Belediye güreşçimiz başpehlivanımız Ali Altun'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.