Döşemealtı Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediye Meclisi, Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: 2.07.2024

Döşemealtı Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı Menderes Dal başkanlığında yapıldı. Yaz Spor Kurslarının başladığını duyuran Başkan Menderes Dal, mecliste alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Antalya Döşemealtı Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Menderes Dal başkanlığında yapılan meclis toplantısında 12 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısında Döşemealtı Belediyesi'nin bu yıl çocuklara yönelik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdiği Yaz Spor Kurslarına yönelik imzalanan protokole ilişkin bilgilendirme yapıldı.

'ÇOCUKLARIMIZIN SPOR VE SANATLA İLGİLENMESİNİ ÖNEMSİYORUZ'

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Yaz Spor Kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Döşemealtı'nda yaşayan çocuklarımıza yönelik bu yıl Yaz Spor Kursları açtık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde başlattığımız kurslarımıza 1010 çocuğumuz kayıt yaptırdı. Çocuklarımıza yönelik başlattığımız bu kurslarımızı önemsiyoruz. Çocuklarımızın spor ve sanatla ilgilenmesine önem veriyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Toplantıda 12 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Başkan Menderes Dal, meclis toplantısında alınan kararların Döşemealtı'na hayırlı olmasını diledi.