Döşemealtı Belediyesi’nden okullarda bakım-onarım çalışması

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi’nden okullarda bakım-onarım çalışması
Oluşturulma Tarihi: 29.08.2024
Görüntülenme Sayısı: 73

Döşemealtı Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başlamadan önce ilçedeki okullarda geniş kapsamlı temizlik, bakım-onarım ve peyzaj çalışması yaptı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Parklar Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okulları 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazırlamak için kapsamlı çalışmalar yaptı. Çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki okulların bahçelerinde temizlik, bakım-onarım ve peyzaj düzenlemesi yapıldı.

OKULLARIN BAHÇELERİNE PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Nebiler Mahallesi'ndeki Osman Ali Cingöz İlkokulu, Yukarıkraman Mahallesi'ndeki Perge Rotary İlkokulu, Tomalar Mahallesi'ndeki Güngör Gencer İlkokulu'nda parke taşı ve limon bordur döşenirken, Yeniköy İlkokulu'nun duvar örme çalışması yapıldı.

TEMİZLİK VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Belediye ekipleri Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi, Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu, Yeşilbayır İlkokulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, Yeniköy İlkokulu ve Ortaokulu, Saime Salih Konca Anaokulu, Yeniköy Anaokulu, Dilek-Recep Özer Ortaokulu, Nursel-Ayhan Kadam İlkokulu ve Ortaokulu ve Mustafa-Ayşe Altun İlkokulu gibi ilçe okulların bahçelerinde de bakım-onarım çalışmaları yaptı.

BANK VE KAMELYALAR YENİLENDİ

Okulların bahçeleri ve etrafında da temizlik çalışması yapılırken, okulların bank, kamelya gibi oturma grupları ihtiyaçları da giderildi. Okulların oyun grupları da yenilenirken, kırık olan banklar tamir edildi, bozuk musluklar ve çöp sepetleri değiştirildi. Önümüzdeki günlerde yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak okulların tamamında ağaç budama, çim biçme gibi peyzaj çalışmaları da yapıldı.

‘EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ'

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, çocukların eğitimine önem verdiklerini belirterek, “Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Belediye ekiplerimiz günlerdir okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Okullarımızdan gelen bakım-onarım, temizlik, peyzaj ve parke taşı talebini yerine getirdik. Yeni eğitim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize başarılar getirmesini diliyorum” dedi.