Döşemealtı Belediyesi’nden yama asfalt çalışması

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Belediyesi’nden yama asfalt çalışması
Oluşturulma Tarihi: 12.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 249

Döşemealtı Belediyesi ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmaları kapsamında ilçenin önemli ana arterlerinde sıcak yama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol bakım, onarım ve yama asfalt ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında yeni yol açma çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını da eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi, Döemealtı Sanayi Sitesi, Şehit Mustafa Gürcan Caddesi Şehit Ahmet Ayverdi Caddesi ve Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi'nde sıcak yama asfalt çalışmaları yaptı. İlçenin en önemli ana arterlerinden Atatürk Caddesi'nde elektrik alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yerler, belediye ekipleri tarafından yama asfaltla kaplandı.

BAŞKAN MENDERES DAL ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, asfalt çalışmalarını yerinde incelerek çalışan ekiplere “kolay gelsin” dileklerinde bulundu. Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, “Döşemealtı Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle ana arterlerimizde yama asfalt çalışmalarını yaptık. Elektrik alt yapı çalışmalarından dolayı kazılan yerlerde yama asfalt çalışmamıza da devam ediyoruz. En kısa sürede bu çalışmaları tamamlayacağız” dedi.

‘DÖŞEMEALTIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ADIM ADIM ALACAK'

Altyapı çalışmalarının devam ettiği noktalarda vatandaş ve esnafın anlayışı için teşekkür eden Başkan Menderes Dal, “Bu süreçte esnafımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz. Bölgemizde sık sık yaşanmakta olan elektrik kesintilerinin bir nebze olsun önlenebilmesi adına gerekli olan çalışmaların da yapılması gerekiyor. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün çalışanlarımıza, meclis üyelerimize, mühendislerimize çok teşekkür ediyorum, herkesin emeğine sağlık. Döşemealtımız hak ettiği hizmetleri adım adım alacak” diye konuştu.