Döşemealtı Devlet Hastanesi yoluna sıcak asfalt

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı Devlet Hastanesi yoluna sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: 18.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 289

Döşemealtı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yakın zamanda açılması planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin bağlantı yollarına sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya'da yakın zamanda açılması planlanan Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin bağlantı yolları sıcak asfaltla kaplanıyor. Döşemealtı Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonrasında Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin bağlantı yolları için 6 milyon TL'lik bir yatırımla 14 bin metrekare sıcak asfalt dökülüyor.

BAĞLANTI YOLLARI SICAK ASFALTLA KAPLANDI

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, Çıplaklı Mahallesi'nde inşa edilen Devlet Hastanesi bağlantı yolları için dökülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, vatandaşların Devlet Hastanesi yolunu rahat bir şekilde kullanabilmesi amacıyla sıcak asfalt döktüklerini belirterek, “Döşemealtı Belediyemiz yolun altyapısını yaptı. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de sıcak asfaltı döküyoruz. Döşemealtılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Başkan Muhittin Böcek'e verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Yakın zamanda açılması planlanan hastanenin bağlantı yollarını tamamladık. Döşemealtı Belediyesi olarak altyapısını hazırladık, Büyükşehir Belediyemiz de sıcak asfaltı döküyor. Muhittin başkanımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.