Döşemealtı sahaları cıvıl cıvıl

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı sahaları cıvıl cıvıl
Oluşturulma Tarihi: 10.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 129

Döşemealtı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Yaz Spor Kursları yoğun ilgi görüyor. Başkan Menderes Dal, futbol kursunu ziyaret ederek çocuklara başarılar diledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, çocuk ve gençlere seçimlerden önce verdiği ücretsiz Yaz Spor Kursları açma sözünü göreve gelir gelmez başlattı. Futboldan basketbola, tenisten yüzmeye 10 branşta ücretsiz olarak başlatılan spor kurslarına yaklaşık bin çocuk katılıyor.

VELİLERDEN KURS TEŞEKKÜRÜ

Yaz Spor Kursları kapsamında futbol eğitimlerinin verildiği sahaları ziyaret eden Başkan Menderes Dal, çocuklardan ve velilerden yoğun ilgi gördü. Başkan Menderes Dal'a teşekkür eden veliler, "Yaz Spor Kurslarını açmakla bizlere büyük katkı sağladınız. Çocuklarımız hem spor yapma hem de sosyalleşme imkanı elde etti. Bu hizmetiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'SPOR VE SANAT EĞİTİMİNİ ÖNEMSİYORUZ'

Döşemealtılı çocukların da hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Menderes Dal, "Ekonomik sıkıntılarımıza rağmen çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik Yaz Spor Kurslarımızı Döşemealtı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ile birlikte açtık. Kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Çocuklarımızın spor ve sanat eğitimiyle gelişmesini önemsiyoruz. Kurslarımıza katılan bütün çocuklarımıza teşekkür ediyor ve onlara güzel gelecek diliyoruz" dedi.