Döşemealtı’nda anlamlı tanıtım

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda anlamlı tanıtım
Oluşturulma Tarihi: 27.06.2024
Görüntülenme Sayısı: 259

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, ilçenin giriş ve çıkışlarında yer alan belediyeye ait tanıtım mecralarında kendi fotoğrafları yerine ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğrafların yer almasını sağladı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde belediyecilik alanında uygulanmaya başlanan yeni yönetim anlayışı ilk meyvelerini vermeye başladı. İlçenin giriş ve çıkış güzergâhları üzerinde yer alan Kepezüstü Kavşağı, Korkuteli Yolu üzerindeki Termessos Kavşağı ve Antalya-Burdur Karayolu üzerinde bulunan Bademağacı'ndaki tanıtım mecralarına Döşemealtı sınırlarında yer alan tarihi ve doğal güzelliklerin fotoğraflarının bulunduğu tasarımlar asıldı.

TERMESSOS, KARAİN, DÖŞEMEYOL...

Tanıtım mecralarında Döşemealtı'nın doğal ve tarihi güzellikleri arasında sayılan Termessos Antik Kenti, Ariassos Antik Kenti, Karain Mağarası, Kocain Mağarası, Kırkgözhan, Evdirhan, Güver Uçurumu ve ilçenin adını aldığı tarihi Döşemeyol'un fotoğrafları, "Gidin-Görün-Gezin" sloganıyla yer alıyor. İlçenin giriş ve çıkışlarına asılan tasarımlar vatandaşlardan ilgi gördü.

BAŞKAN DAL'A TEŞEKKÜR

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın bu davranışını ve yaptığı bu tanıtım çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, "İlçemizin tanıtımı adına yapılan bu çalışma örnek olmalıdır. Bu örnek çalışma için Başkanımız Menderes Dal'a teşekkür ediyoruz. Dürüst ve disiplinli kişiliğiyle tanıdığımız Menderes Dal başkanımıza yakışan budur. Bu güzel çalışma için başkanımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

DAL: İLÇEMİZE GÜZELLİKLER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yapılan bu çalışmanın çok yönlü olduğunu ve tanıtıma katkı sağlamayı da hedeflediğini ifade eden Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, "Antalya bir turizm kenti. Döşemealtı da tarihi, doğal ve turistik bakımdan zenginlikleri olan ilçemiz. Sahip olduğumz bu değerlerimiz bugüne kadar yeterince tanıtılmadı. Billboardlara kendi fotoğraflarımızı asmak yerine hem ilçemizin zenginliklerini tanıttık hem de misafirlerimizi bu tarihi ve doğal güzellikleri görmeye davet ettik. Bu çalışmalarımızın amacına ulaşacağını biliyoruz. Kamu kaynaklarını korumaya, ilçemizin zenginliklerini tanıtmaya ve ilçemize güzellikler katmaya devam edeceğiz" dedi.