Döşemealtı’nda Dünya Temizlik Günü etkinliği

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda Dünya Temizlik Günü etkinliği
Oluşturulma Tarihi: 20.09.2024
Görüntülenme Sayısı: 104

Döşemealtı Belediyesi'nin de katkılarıyla Haydi Yapalım Derneği (Let's Do It! Türkiye) ile birlikte 20 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında gönüllülerle birlikte Ekşili Göleti'nde temizlik çalışması yapıldı.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 20 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Döşemealtı Belediyesi'nin de katkısıyla Haydi Yapalım Derneği (Let's Do It! Türkiye) ile birlikte Ekşili Göleti'nde düzenlenen temizlik etkinliğine AFAD, Muratpaşa Gençlik Merkezi, Anda Arama Kurtarma, Maksat Arama Kurtarma, Sivil Yaşam Derneği, Yeşilay, Kızılay, Kafa Gençlik Topluluğu, Antalya Turkuaz Gençlik Derneği ve Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllüleri katıldı. Temizlik çalışması kapsamında toplanan atıklar yerinde ayrıştırıldı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal ve belediye personeli de göl çevresinde çöp toplayan gönüllülere eşlik etti. Etkinliğe yaklaşık 150 kişi katıldı.

Belediye Başkanı Menderes Dal, bu güzel etkinliğe gönüllü olan herkese teşekkür ederek, temiz bir dünya için bu etkinliğin önemini vurguladı.