Döşemealtı’nda farkındalık çalışması

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda farkındalık çalışması
Oluşturulma Tarihi: 18.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 236

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, temiz ve sağlıklı bir çevre için farkındalık yaratmak adına belediye personeliyle birlikte çöp topladı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, çevre adına farkındalık yaratmak için örnek bir çalışmaya imza attı. Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediye personeli ile birlikte ilçe merkezindeki ana ve ara arterlerde çöp topladı. Sabah saatlerinde belediye önünde toplanan belediye personeli eldiven, yeleklerini giyip şapkalarını taktıktan sonra ellerine çöp poşetlerini alarak gruplar halinde ilçenin farklı cadde ve sokaklarına dağıldı.

ESNAF VE VATANDAŞ DESTEKLEDİ

Sokak sokak, yol kenarları ve orta refüjlerdeki çöpleri toplayan personele Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal da eşlik etti. Temiz bir çevre yaratmak ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına yapılan çalışma kapsamında yol ve refüjlerdeki çöpler özenle toplandı. Temizlik yapılan yerlerde önceki manzaraya göre farklılık dikkat çekti. Çöp toplama çalışması esnaf ve vatandaşlardan da takdir gördü. Başkan Menderes Dal'ı ve belediye personelini çöp toplarken gören esnaf ve vatandaşlar, yapılan çalışmayı destekleyerek teşekkür etti. Başkan Menderes Dal, temizlik çalışması sonunda projeye katılan belediye personellerinin elini sıkarak teşekkür etti.

BAŞKAN DAL: 15 GÜNDE BİR DEVAM EDECEK

Etkinliğin önemine dikkat çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, kampanyanın devam edeceğini belirterek, “Döşemealtımızda bugün farklı bir çalışma yaptık. Yaklaşık 75 personelimizle birlikte ilçemizin ana caddelerinde ve ara sokaklarında temizlik çalışması yaptık. Bu aynı zamanda halkımıza yönelik bir farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme çalışmasıydı. Önümüzdeki süreçte her 15 günde bir bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Döşemealtımızda yaşayan hemşehrilerimiz de bu çalışmalarımıza katkı verebilir. Bu katkıdan çok memnun olacağız. Bu çalışmalarımız sayesinde göreceğiz ki kısa süre sonra ilçemiz tertemiz hale gelecektir. Çalışmalarımıza katılarak emek veren bütün çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.