Döşemealtı’nda yeni kreş inşaatı hızla sürüyor

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda yeni kreş inşaatı hızla sürüyor
Oluşturulma Tarihi: 2.09.2024
Görüntülenme Sayısı: 141

Döşemealtı Belediyesi, ilçenin ihtiyacını karşılamak için yeni bir kreş kazandırıyor. Yeşilbayır Mahallesi'nde eski spor binasının kreşe dönüştürüldüğü bina tamamlandığında 150 çocuğa hizmet verecek.

Eğitime önem veren Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, önümüzdeki aylarda açılması planlanan yeni kreş binasında devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Menderes Dal'ın inşaat çalışmaları incelemesi sırasında Başkan Yardımcısı Ömer Kıvrak ve ilgili müdürler de hazır bulundu. Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan eski spor binası bir hayırseverin desteğiyle tadilatla kreşe dönüştürülerek hizmete kazandırılacak. Tadilat çalışmaları tamamlandığında yeni kreşte oluşturulacak 5 sınıfta toplam 150 çocuk eğitim görecek.

‘HAYIRSEVERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, “İlçemize ikinci kreşimizin inşaat çalışmalarını inceledik. Tüm ekibimiz canla başla çalışıyor. Eğitimi ve çocuklarımızı önemsiyoruz. Yaklaşık 1,5-2 ay içerinde ikinci kreşimizi tamamlayıp eğitime açmış olacağız. Yeni kreş binamızda 150 çocuğumuza eğitim vereceğiz. Bahçesi, sosyal ve oyun alanlarıyla Döşemealtı'mıza ve çocuklarımıza yakışır bir kreşimiz olacak bu kreşimizin yapına destek olan hayırseverimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.