Döşemealtı’nda yol açma çalışması

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda yol açma çalışması
Oluşturulma Tarihi: 26.09.2024
Görüntülenme Sayısı: 101

Döşemealtı Belediyesi ekipleri, Düzlerçamı Mahallesi'nde yol açma ve dolgu çalışması yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Menderes Dal, vatandaşların yol açma ve asfalt taleplerini adım adım karşılayacaklarını söyledi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, bir yandan sathi asfalt ve yama asfalt çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yol açma ve dolgu işlemleri de gerçekleştiriyor. Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Düzlerçamı Mahallesi 6448. Sokak'ta yol açma ve dolgu çalışması yaptı.

BAŞKAN MENDERES DAL ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, yol açma ve dolgu çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Menderes Dal'a incelemede Başkan Yardımcısı Ali Özkayacan, Belediye Meclis Üyesi Onur Çot ve Düzlerçamı Mahallesi Muhtarı İrfan Dönmez de eşlik etti.

‘İHTİYAÇLARIN FARKINDAYIZ'

Belediye ekiplerine işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Menderes Dal, vatandaşların yol açma ve asfalt beklentilerinin farkında olduklarını belirterek, “Halkımızın yol açma ve asfaltla ilgili beklentilerini biliyoruz. Halkımızın bu taleplerini adım adım karşılayacağız. Hemşehrilerimize anlayışları için teşekkür ediyoruz” dedi.