Döşemealtı’nda yol bakım ve onarım çalışmaları hız kesmiyor

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nda yol bakım ve onarım çalışmaları hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: 12.08.2024
Görüntülenme Sayısı: 131

Döşemealtı Belediyesi ekipleri yol düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Antalya Döşemealtı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Kovanlık, Ilıca, Karaveliler ve Dereli mahallelerinde bozulmaların olduğu, sürüş konforunu olumsuz etkileyen yollarda yenileme ve yama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, mahalleleri birbirine bağlayan yollarda bozulan yerleri onarırken, su borusu için kazılan yollara da sıcak asfaltla yama çalışması gerçekleştirdi.

TEMİZLİK VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Belediye ekipleri Aşağıoba, Ilıca, Karataş ve Ekşili mahallelerinde bulunan park, cami ve pazar yerlerinin de temizlik ve peyzaj çalışmalarını da yaptı. Mahalle aralarında yol kenarlarındaki uzayan otların kesilmesi, ağaçların budama ve bakımları, peyzaj ve onarım ile temizlik çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri, araçların girdiği alanlarda otların biçimini makinelerle diğer alanlarda ise insan gücüyle yaparken okul, cami, park ve pazar yerlerinin temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını da yaptı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Belediye ekiplerinin yaptığı yol bakım, onarım, peyzaj ve temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar çalışmaları gerçekleştiren Döşemealtı Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.