Döşemealtı'nda yol çalışmaları devam ediyor

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nda yol çalışmaları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: 20.09.2024

Döşemealtı Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Altınkale Mahallesi'nde sathi asfalt çalışması yaptı.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, yerleşimin yoğun olduğu yerlerde yol çalışmalarına devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Altınkale Mahallesi'nde yaklaşık 1500 metrelik yol çalışması yaptı. Döşemealtı Belediyesi ekipleri yolun serpme ve sıkıştırma altyapısını hazırlarken Antalya Büyükşehir Belediyesi ise sathi asfalt kaplama çalışmasını gerçekleştirdi.

BAŞKAN MENDERES DAL YERİNDE İNCELEDİ

Döşemealtı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yaptığı yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Menderes Dal, ‘'Altınkale Mahallemizde özellikle toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergahlarda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapmakta olduğumuz çalışmaları inceliyoruz. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'e ve çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Döşemealtı'mızdaki yol sorunlarını adım adım çözeceğiz. Bunlar ilk adımlar, inşallah devamı da gelecek. Döşemealtı'ndaki tüm yol sorunlarını en kısa sürede çözeceğiz'' diye konuştu.