Döşemealtı'nda yol çalışmaları hız kesmiyor

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nda yol çalışmaları hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: 9.10.2024
Görüntülenme Sayısı: 113

Döşemealtı Belediyesi ekipleri, merkez mahallelerde yol standartlarını yükseltmek için çalışıyor. Tomalar Mahallesi'nde yol iyileştirme çalışmaları yapılırken Bahçeyaka Mahallesi'nde ise asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Tomalar Mahallesi'nde 834, 651 ve 925 sokaklarda kum serme ve yol iyileştirme çalışmaları yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeyaka Mahallesi Şehit Ahmet Küçükadalı Caddesi'ni kesen Kırkgöz Caddesi'nde ise bozuk yolları onararak asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

VATANDAŞLAR MEMNUN OLDU

Bu çalışmalarla mahallelerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ulaşım sorunlarının ortadan kaldırması hedefleniyor. Döşemealtı Belediyesi'nin bu çalışmaları vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılırken çalışmalar bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

'İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAĞIZ'

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, halkın beklentilerinin farkında olduklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın altyapıyla ilgili beklentilerini biliyoruz. Ekiplerimiz bu beklentilere yanıt vermek adına sahada canla başla çalışıyor. Döşemealtımızın gerçek ihtiyaçlarını adım adım karşılayacağız" dedi.