Döşemealtı'nda Zafer Bayramı coşkusu

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı'nda Zafer Bayramı coşkusu
Oluşturulma Tarihi: 30.08.2024
Görüntülenme Sayısı: 85

Döşemealtı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Antalya'da Büyük Taarruz'un 102'nci yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar, sabah saatlerinde Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreniyle başladı. Valilik, Garnizon ve Belediye Başkanlığı'nın çelenk sunumuyla başlayan tören İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla devam etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenleri kapsamında önce Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen programa katıldı. Başkan Menderes Dal daha sonra Döşemealtı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine CHP İlçe Başkanı Veli Çot, Kadın Kolları Başkanı Selmay Atik ve Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çelik ile birlikte katılarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

'ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUM'

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini vurgulayan Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, ‘'Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un 102'nci yıldönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Bu vesileyle Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyorum'' dedi.