Döşemealtı’nın 2025 bütçesi oybirliğiyle kabul edildi

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nın 2025 bütçesi oybirliğiyle kabul edildi
Oluşturulma Tarihi: 8.10.2024

Döşemealtı Belediyesi'nin 2025 Mali Yılı Bütçesi Ekim ayı devam meclis toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Meclis Salonu'nda Menderes Dal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporları görüşüldü. Meclis toplantısında Döşemealtı Belediyesi'nin 2025 Mali Yılı Bütçesi 2 milyar 650 milyon TL olarak oybirliğiyle kabul edildi. Gider ve gelir bakımından denk bütçe oluşturuldu.
‘SAĞLIKLI BİR MALİ DİSİPLİN SAĞLAYACAĞIZ'
Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 2025 yılı bütçesini mali disiplin sağlama çerçevesinde oluşturduklarına işaret ederek, “Sağlıklı bir mali disiplini sağladıktan sonra yatırımlarımıza devam edeceğiz. Döşemealtı Belediyemizin 2025 yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. Bu bütçenin hazırlanmasında meclis üyelerim ve çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütçemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını ve ihtiyacımız olan hizmetleri bir bir bu bütçeler sayesinde geçekleşmesini diliyorum” dedi.