Döşemealtı’nın YÖREX’teki standına yoğun ilgi

Anasayfa» Haberler» Döşemealtı’nın YÖREX’teki standına yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: 10.10.2024
Görüntülenme Sayısı: 54

Döşemealtı Belediyesi'nin 13'üncü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'ndaki standı yoğun ilgi görüyor. Döşemealtı Halısı, narı ve zeytinyağı ile tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı fuar, 13 Ekim'e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde 9-13 Ekim tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde 13'üncü kez kapılarını açan YEREX Yöresel Ürünler Fuarı kapsamında stant açtı. Döşemealtı Belediyesi'nin standında Döşemealtı Halısı, Hicaz Narı ve yöreye özgü zeytinyağı ile tarihi ve doğal güzelliklerin tanıtımı yapıldı.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Döşemealtı Belediyesi'nin standı ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğradı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, ATB Başkanı Ali Çandır, Akseki Belediye Başkanı İlkay Akca, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, dernek başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve binlerce kişi Döşemealtı Belediyesi'nin standını ziyaret etti.

KEŞKEK, NAR SUYU VE ZEYTİNYAĞI İKRAMI

Stantta yer alan dokuma tezgahında Döşemealtı Halısı dokunurken gelen misafirlere keşkek, nar suyu ve zeytinyağı ikram edildi. Döşemealtı ilçesinde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri anlatan tanıtım videosu da ekranda gösterilirken, ziyaretçiler yöresel ezgiler eşliğinde oyunlara eşlik etti.

DÖŞEMEALTI HALISI HEDİYE ETTİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Döşemealtı Belediye standını ziyaret eden Antalya Valisi Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATB Başkanı Ali Çandır'a birer Döşemealtı Halısı hediye ederek fuar için teşekkür etti. Başkan Menderes Dal da fuar kapsamında yer alan birçok standa ziyarette bulundu. Döşemealtı Halısı, narını, zeytinini ve zeytinyağını hak ettiği değere kavuşturmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Menderes Dal, standı ziyaret edenlere teşekkür ederken, vatandaşları 13 Ekim'e kadar açık kalacak fuarı ve Döşemealtı Belediyesi standını ziyaret etmeye davet etti.