Farkındalık çalışmasıyla Döşemealtı güzelleşiyor

Anasayfa» Haberler» Farkındalık çalışmasıyla Döşemealtı güzelleşiyor
Oluşturulma Tarihi: 15.08.2024
Görüntülenme Sayısı: 398

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın çevre bilincinin yaygınlaşması amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediye personeli ve vatandaşların katılımıyla başlattığı çöp toplama çalışması sayesinde ilçenin ana arterleri ve ara sokakları tertemiz hale getirildi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, çevre adına farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği sosyal sorumluluk projesinin 3'üncüsünü gerçekleştirdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte ilçe merkezindeki ana ve ara arterlerde çöp topladı. Çöp toplama etkinliğine Başkan Menderes Dal'ın yanı sıra CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot ve 9 yaşındaki oğlu Ataberk, Belediye Meclis üyeleri Durkadın Bora, İsmail Gök ve Ramazan Çaksen de katıldı.

FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM

Döşemealtı Belediyesi önünde sabah saatlerinde Başkan Menderes Dal ile birlikte toplanan belediye personeli ve vatandaşlar eldiven ve yeleklerini giyip şapkalarını taktıktan sonra ellerine çöp poşetlerini alarak gruplar halinde belirlenen program kapsamında ilçenin farklı cadde ve ara sokaklarına dağıldı. Temiz bir çevre yaratmak ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına yapılan çalışma kapsamında yol ve refüjlerdeki çöpler bir bir toplandı. Temizlik çalışması yapılan cadde, sokak ve parkların temiz görüntüsü vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

‘HALKIMIZ DA KATKI KOYAR'

Temizlik çalışmalarına katılan vatandaşlardan Vezir Erkek, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın başlattığı projenin önemine işaret ederek, “Başkanımız bir farkındalık yaratmak amacıyla halkı bilinçlendirmek için çevre temizliği etkinliği başlattı. Halk olarak da bu çalışmayı dikkate almalıyız. Bu kültürü hep birlikte oluşturmamız gerekir. Başkanımız Menderes Dal bu bilinci yaratmak için çevre temizlik eylemi başlattı. İnşallah halkımız da bu etkinliğe katkı koyar ve bu çalışmalar bir gelenek haline gelir. Başkanımıza bu sosyal proje için teşekkür ediyoruz” dedi.