Farkındalık yaratmaya devam

Anasayfa» Haberler» Farkındalık yaratmaya devam
Oluşturulma Tarihi: 12.09.2024
Görüntülenme Sayısı: 144

Döşemealtı Belediyesi tarafından çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan temizlik çalışması bugün de gönüllü belediye personeli ve vatandaşların katılımıyla devam etti.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, çevre adına farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin 5'incisini bugün gerçekleştirdi. Döşemealtı Belediyesi personeli vatandaşlarla birlikte ilçe merkezindeki ana ve ara arterlerde çöp topladı. Çöp toplama etkinliğine CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Veli Çot, CHP Döşemealtı Kadın Kolları Başkanı Selmay Atik, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kula ve vatandaşlar katıldı.

FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM

Belediye personeli ve vatandaşlar eldiven ve yeleklerini giyip şapkalarını taktıktan sonra ellerine çöp poşetlerini alarak gruplar halinde belirlenen program kapsamında ilçenin farklı cadde ve ara sokaklarına dağıldı. Temiz bir çevre yaratmak ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına yapılan çalışma kapsamında yol ve refüjlerdeki çöpler tek tek toplanırken, temizlik yapılan yerlerde önceki manzaraya göre farklılıklar dikkat çekti.

‘SONUÇLARI SAHAYA YANSIYOR'

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan temizlik çalışmasının sonuçlarının sahaya yansımaya başladığını belirterek, çalışmaya katılan belediye personeli ve herkese teşekkür etti. Başkan Menderes Dal, “Çevre bilinci oluşturmak ve geliştirmek adına 15 günde bir gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarının 5'incisi bugün yapıldı. Temizlik çalışmalarına katılan belediye personelimize ve tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Farkındalık çalışmamızın sonuçları sahaya yansımaya başladı. Bununla ilgili bize olumlu dönüşler oluyor. Bundan dolayı da duyarlı halkımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.