Köyler bölgesinde bakım-onarım çalışmaları sürüyor

Anasayfa» Haberler» Köyler bölgesinde bakım-onarım çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: 9.07.2024
Görüntülenme Sayısı: 123

Döşemealtı Belediyesi ekipleri, köyler bölgesi olarak bilinen mahallelerde yol düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Muhtarlık İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Aşağıoba, Ahırtaş, Bıyıklı, Camili, Dereli, Karataş, Selimiye, Kevşirler, Killik, Kömürcüler, Ilıca, Ekşili, Karaveliler ve Kovanlık mahallelerinde asfalt ve stabilize yolların bakım ve onarım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Köyler bölgesi olarak bilinen mahallelerde bulunan okul, park, cami ve pazar yerlerinin de temizlik ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

YOĞUN MESAİ

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede yol açma ve onarım çalışmalarına da hız verdi. Kırsaldan merkeze mahalle mahalle, sokak sokak yol çalışmalarına devam eden Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, planlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okulların bahçelerinde uzayan otların kesilmesi, ağaçların budama ve bakımları, peyzaj ve onarım ile temizlik çalışmalarını yapıyor.

Belediye ekipleri araçların girdiği alanlarda otların biçimini makinelerle diğer alanlarda ise insan gücüyle yaparken cami ve park yerlerinin temizlik ve peyzaj düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe geneline hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Menderes Dal, ‘'Bu çalışmalarımız ilçe genelindeki diğer mahallelerimizde de düzenli bir şekilde devam edecek. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' diye konuştu.