Tomalar’a sathi asfalt

Anasayfa» Haberler» Tomalar’a sathi asfalt
Oluşturulma Tarihi: 11.10.2024
Görüntülenme Sayısı: 157

Altyapı çalışmalarına devam eden Döşemealtı Belediyesi, Tomalar Mahallesi'nde sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve yol yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen günlerde Tomalar Mahallesi Mevlana Caddesi çevresindeki 925, 923, 917, 834, 808 ve 561'inci sokaklarda yolun alt serimini yapan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bugün de sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, sathi asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Menderes Dal'a inceleme sırasında Başkan yardımcıları Ali Özkayacan ve Ömer Kıvrak, belediye meclis üyeleri ile Tomalar Mahallesi Muhtarı Ünal Özgür de eşlik etti.

‘ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ'

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, yolların iyileştirilmesi ve vatandaşların yaşam standartlarının arttırılması için başlattıkları çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Tomalar Mahallemizde sathi asfalt çalışması yapıyoruz. Tüm Döşemealtımıza bu çalışmaları adım adım yayacağız. Vatandaşlarımızın en güzel yolardan ulaşımlarını sağlaması konusunda elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Ara vermeden bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.